Over ons

De firma Seranda werd opgericht in 1997 en is sindsdien actief in de veranda wereld. Tot op vandaag kunnen we, gezien de know how, terugblikken op een geslaagd ondernemerschap met talrijke referenties en tevreden klanten. Samen met mijn team ligt het in onze betrachting om uw uitbreiding steeds te laten aansluiten met de woning, terras of tuin.

Aan de hand van onze eigen ontwerpdienst en in samenspraak met U als klant kunnen we een prachtige realisatie op maat vervaardigen in de door U gewenste bouwstijl. Deze realisatie worden uiteraard in eigen werkplaats vervaardigd en bij U geplaatst door ervaren vakmensen. 

Uitgebreid gamma

Ons uitgebreid gamma omhelst o.a. veranda's, uitbreiding leefruimte, pergola's, moderne terrasoverkappingen en zonwering. U kan bij ons eveneens terecht voor ramen en deuren.

Om U kwaliteit te kunnen bieden, heb ik ervoor gekozen om samen met betrouwbare partners te werken die geenszins onbekenden zijn in de sector, zoals daar zijn firma Sapa voor de profielen en firma Saint Gobain voor de beglazing. Voor de zonnewering werken wij samen met de firma Wilms en voor de ventilatie met de firma Renson.

Ik heet U dan ook welkom op onze site en indien U enige informatie wenst sta ik dan ook ten jullie dienste.